TRAINEESHIPS

CIMTAQ traineeships: jouw carrière kick-start vol kansen

Een traineeship is een goede manier om je als ambitieuze starter snel verder te ontwikkelen. Dit doe je vakgericht binnen een bedrijf. CIMTAQ werkt samen met interessante bedrijven en organisaties die traineeships aanbieden waar je als ambitieuze starters zinvolle werkervaring op kunt doen. Voor werkgevers zijn traineeship (stagemogelijkheden) een kans om young professionals aan te trekken. Daarnaast is samenwerken met jong talent voor gevestigde medewerkers een kans om hun ervaring te delen.

“Kiezen voor een CIMTAQ traineeship is kiezen voor een carrière kick-start met uitdaging, kansen en een goede begeleiding. We helpen talentvolle, ambitieuze starters aan groei in vakinhoudelijke skills en persoonlijke competenties.”

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Traineeships & maatwerk begeleiding voor young professionals

CIMTAQ biedt jong talent bij het vinden van passende traineeships een maatwerk begeleiding. Door goed te kijken naar vaardigheden die je al ontwikkeld hebt, naar jouw ambities en naar de punten die je nog verder kunt ontwikkelen, stellen we je voor bij werkgevers die passen bij jouw startende carrièrepad. 

Zin om via CIMTAQ traineeships aan de slag te gaan? Bekijk dan ons huidige aanbod traineeship vacatures. Staat de door jouw gewenste stageplaats er niet bij? Stuur ons dan een mail o.v.v.: ‘Traineeships’. Wij nemen contact met je op voor het bespreken van mogelijkheden.

Cimtaq-288 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

Meer over traineeships voor werkgevers

In de huidige sollicitantengerichte markt heeft ook de werving en selectie van kandidaten voor traineeships een heel eigen dynamiek. Bij CIMTAQ werken experts die ontwikkelingen op de voet volgen en de markt begrijpen. We investeren in het flexibel aansluiten op deze dynamiek, maar ook – zoals vanouds - in de begeleiding en de ontwikkeling van onze kandidaten. Dit doen we met evaluatie en trainingsmogelijkheden. Zo helpen we ambitieuze starters bij hun groei en helpen we werkgevers aan talentvolle werknemers. 

We werken betrokken, transparant en stellen belang in de vraag: ‘Waarom?’ We zoeken naar een antwoord op deze vraag bij zowel organisaties als kandidaten. Zo krijgen we een goed beeld over drijfveren, ambities en doelstellingen: in onze ogen de meest belangrijke vragen voor het maken van de juiste matches. Oók bij traineeships.

Cimtaq-145 v
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

Backoffice/officemanager

Medewerker uitkeringsadministratie

Medewerker crediteuren- en debiteurenadministratie

ABAP Developer