WIJ ZIJN CIMTAQ

CIMTAQ zorgt voor de match die voelt als thuiskomen

CIMTAQ werkt anders: leuker, beter, persoonlijker. Of het nu gaat om sollicitatiebegeleiding, rekrutering of om het meedenken over loopbaan- of personeelsvraagstukken: alles is ingesteld op het vinden van een perfecte match. Een match die niet voelt als ‘naar het werk gaan’ maar voelt als thuiskomen. Daarom besteden we veel zorg aan het kijken naar de mens achter de cv. Maar ook naar de mens(en) achter de organisatie. 

“Bij Cimtaq is een match geslaagd wanneer we mee kunnen werken aan zowel het succes van werkgevers als werknemers.”

Bij CIMTAQ staat de persoon voorop

Ervaring is belangrijk om steeds beter te worden in wat je doet. Dat geldt voor de kandidaten die we voorstellen, voor werkgevers, maar uiteraard ook voor onszelf. Voor CIMTAQ is een match geslaagd wanneer we mee kunnen werken aan zowel het succes van werkgevers als werknemers. Dit doen we onder andere door de persoon voorop te stellen. We houden ontwikkelingen op de arbeidsmarkt scherp in de gaten en spelen proactief in op het vinden van antwoorden die vanuit de markt komen. 

Bij CIMTAQ denken we niet in hokjes en vaststaande (contract)vormen, maar geloven dat synergie tot de beste resultaten leidt. Daarom kijken we verder dan het cv, de ervaring en harde competenties. ‘Zachte competenties’ als motivatie, creativiteit, oplossingsgericht denken, communicatievaardigheden en betrokkenheid, vinden we even belangrijk. 

Cimtaq-292 v

CIMTAQ is partner van werkzoekenden en werkgevers

Het complete CIMTAQ-team werkt aan hetzelfde doel: het behalen van een optimaal resultaat. In plaats van gestandaardiseerde selectieprocedures stellen we een persoonlijke benadering centraal. Recruitment is immers nooit eenrichtingsverkeer. We hebben oog voor de wensen van zowel werkgevers als werknemers. Tevredenheid en het vinden van de best passende oplossing staat centraal. Zo werken we gezamenlijk aan een match die voor alle partijen voelt als thuiskomen. 

Bij CIMTAQ leren wij u graag kennen….

Cimtaq-29

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

De kernwaarden van CIMTAQ

Professionaliteit, doelgerichtheid en doortastend te werken gaan, zijn kernwaarden die horen bij recruitment en bemiddeling van professionals. Dit is bij ons niet anders. Wel kijken we anders naar mogelijkheden en onderzoeken deze vanuit een transparante en persoonlijke aanpak. 

Werken vóór, of samenwerken mét CIMTAQ, betekent meer dan werken voor een inkomen of de hulp inroepen voor recruitment. Voor organisaties zetten we ons doelgericht en op een efficiënte manier in om een passend antwoord te bieden op bezettingsvraagstukken. Kandidaten worden begeleid door experts uit uw branche. We kijken door de CV heen naar doelstellingen en motivatie en hebben een luisterend oor – plus opleidingen en trainingen – voor talent dat verder wil komen. 

Niet alleen de huidige tijd vraagt hierom. Bij CIMTAQ geloven dat het de enige route is die leidt naar een match die écht werkt!

Cimtaq-163 v
Bedrijven waar we mee samenwerken

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found