Een job als financieel professional

Krijg jij energie van het oplossen van complexe financiële vraagstukken? Is het jouw uitdaging om geldstromen te administreren, controleren en analyseren? Kun je heel secuur getallen in een systeem verwerken en loop je warm voor het opstellen van financiële rapportages? Dan ben jij de financieel professional waar veel bedrijven naar op zoek zijn. Voor deze bedrijven is CIMTAQ op zoek naar financieel professionals die hun talent optimaal tot recht willen laten komen. Bekijk snel onze finance vacatures, of stuur een open sollicitatie. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken!

“Take the next step in jouw carrière als financieel professional! Ontdek bedrijven die aansluiten bij wat jij als financial professional zoekt.”

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Recruitment voor financieel professionals

CIMTAQ werkt samen met diverse organisaties verspreid door heel Nederland. Of je nu als financieel professional aan de slag wilt in de Randstad, Groningen of in Noord-Brabant, ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om precies de job voor jou te vinden die bij je past!

Ben je gek op cijfers, maar zelf geen nummer? Bij CIMTAQ werken we persoonlijk. Dankzij onze betrokken aanpak kennen we de wensen van zowel bedrijven als kandidaten goed. We zijn even geïnteresseerd in het behoefteprofiel van werkgevers, als in jouw interessepunten, kennis en ervaring. Wij verwelkomen, ondersteunen en begeleiden je vanaf ons kennismakingsgesprek tot en met het onboarding proces bij je nieuwe werkgever.

Vind je in onze vacaturedatabase op dit moment niet de uitdaging die je zoekt? Stuur ons een open sollicitatie onder vermelding van ‘Financieel professional’, en wij nemen contact met je op om kijken naar de mogelijkheden!

Cimtaq-65 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

No data was found
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found