Logistiek en transport

Is logistiek werk jouw uitdaging?

Logistiek werk is werken in een wereld die altijd in beweging is. De logistieke sector is een sector met toekomst. Bijna alle bedrijven of organisaties in de wereld hebben logistieke afdelingen en zijn hiervoor voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Ook bij CIMTAQ zij we altijd op zoek naar mensen met ambitie voor logistiek werk. Heb jij interesse om in deze sector aan de slag te gaan als bijvoorbeeld: logistiek manager, logistiek medewerker, als medewerker supply chain, als heftruckchauffeur of als magazijnmedewerker? Bekijk dan onze logistiek & transport vacatures!

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Recruitment logistiek werk & transport

Bij CIMTAQ zijn we net als jij continu in beweging. Om jouw carrière binnen logistiek & transport vooruit te helpen, werken we op persoonlijke wijze met kandidaten en diverse organisaties door heel Nederland. Of je nu logistiek werk zoekt in het midden, zuiden, noorden, oosten of westen van Nederland, met inzet van ons uitgebreide netwerk vinden we de logistieke baan die bij jou past.

Door de wereldhandel, de opkomst van e-commerce en automatisering, is logistiek & transport een branche die continu in beweging is. Er is veel vraag naar talentvolle professionals die met passie hun expertise inzetten binnen deze branche. Heb jij talent voor logistiek werk? Wij helpen je op weg!

Cimtaq-50 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

Volop kansen in logistiek werk en transport

CIMTAQ werkt samen met diverse organisaties, verspreid door heel Nederland. Of je nu een logistiek werk in de Randstad zoekt, in Groningen of in Noord-Brabant: wij gebruiken ons uitgebreide netwerk om precies de uitdagende logistieke job te vinden die op dit moment bij jou en je carrièreplanning past. 

CIMTAQ biedt naast fulltime jobs en parttime logistieke banen ook startfuncties en traineeships aan, waarmee je jouw eerste stappen op een carrièreladder binnen logistiek & transport zet. Vind je in onze vacaturedatabase op dit moment niet de uitdaging die je zoekt? Stuur ons een open sollicitatie onder vermelding van ‘Logistiek werk’, en wij nemen contact met je op om kijken naar de mogelijkheden! 

Cimtaq-63 v
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found