Marketing en sales

Marketing en sales functies

Binnen marketing en sales liggen er altijd volop uitdagingen op je te wachten. Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten? Weet je het verhaal van een merk of product enthousiast te vertellen? Ben je de eerste die alles over marktonderzoeken wilt weten of kun je deze zelf uitvoeren? Wanneer dit jouw talent is, helpen wij je graag bij het vinden van een toffe job binnen marketing en sales. Nog geen ervaring binnen marketing & sales maar wel ambitie? CIMTAQ biedt ook diverse startersfuncties en traineeships aan, waarmee je jezelf kunt klaarstomen om als ervaren marketing & sales professional je loopbaan te vervolgen!

“Is een beroep waarin je jouw talent inzet om anderen te enthousiasmeren jouw droombaan? Dan is een baan in de marketing en sales jou op het lijf geschreven.”

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Recruitment marketing en sales

Of je nu aan de slag wilt bij een mediabedrijf, een marketingbureau of als medewerker van de sales- of marketingafdeling van een klein, middelgroot of groot bedrijf: werken binnen marketing en sales is veelzijdig en uitdagend. Bij CIMTAQ werken we door heel Nederland samen met bedrijven die op zoek zijn startende en ervaren marketing- en salesmedewerkers. Wij komen graag in contact met mensen die met onze hulp een indrukwekkende kickstart - of een ‘level up’ - binnen marketing & sales willen maken. 

Onze ambitie is het maken van een écht werkende match. Daarom is onze werkwijze intensief en         heeft meer om het lijf dan simpel ‘kandidaten voorstellen’. Of we je nu mogen ondersteunen bij het trainen van sollicitatievaardigheden of bij nét dat steuntje in de rug om je competenties te vergroten: je mag rekenen op een professionele begeleiding.

Vind je op dit moment geen passende vacature in onze vacature bank? Stuur ons een open sollicitatie o.v.v. ‘Marketing en sales functies’ en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Cimtaq-65 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

No data was found
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found