DETACHERING

Meer dan detachering

CIMTAQ is vooruitstrevend in detachering. We staan stevig in het detacheringslandschap en weten welke vragen er spelen. Het tekort aan talent zal de komende jaren in veel branches nog toenemen. Om werknemers aan te trekken en om het talent waarin u investeert te behouden, is het belangrijk om te weten wat deze groep verwacht van goed werkgeverschap. Werkende recruitment, bemiddeling en het begeleiden en inzetten gedetacheerde krachten ziet er daarom anders uit dan een paar jaar geleden. Dit vraagt om detachering van een partner die het anders doet. 

 

Bij CIMTAQ geloven we dat werkende recruitment en detachering bestaat uit: 

  • Betrokkenheid en kennis van de markt 
  • Een 360° methodiek om ambities, motivatie, vakbekwaamheid en competenties in kaart te brengen
  • Persoonlijke werving en selectie door medewerkers die uw branche kennen en begrijpen

“Detachering is vooruitzien. CIMTAQ is een bureau die uw markt kent en de bijbehorende bemiddelings-, wervings- en detacheringsvraagstukken begrijpt. Het is onze rol om u werk uit handen te nemen.”

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Detachering die werkt dankzij een 360° methode

Bij CIMTAQ bemiddelen we experts die wij zelf ook in dienst zouden nemen. De motivatie en de vaardigheden van de aspirant werknemer worden open besproken en eerlijk beoordeelt volgens een 360° methode. We geloven dat dit de sleutel is tot goede detachering: tot een betrouwbaar inzicht in wensen, vaardigheden, ambities en mogelijkheden. Zo maken we ‘kiezen voor elkaar’ vanuit zowel de kandidaat als de werkgever voor de hand liggend en succesvol. ‘Een medewerker vanuit CIMTAQ, is een werknemer met wie u goed zit!’

Cimtaq-284 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

Antwoord op vragen rondom detachering

CIMTAQ helpt met detachering, bemiddeling en werving en selectie ook uw organisatie bij het vinden van de beste professionals of young professionals. Of het nu om een vaste, tijdelijke of interim-functie gaat: arbeidsbemiddeling van CIMTAQ werkt! 

 

Cimtaq-149 v
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found

ERVARING VAN ANDEREN

Detachering bij CIMTAQ. Vincent vertelt je er meer over.

Werken via detachering heeft een eigen dynamiek. Je maakt kennis met verschillende bedrijven, waardoor je als persoon en professional een snelle groeicurve maakt. Cimtaq ondersteunt ambitieus talent met persoonlijke begeleiding en prettige arbeidsvoorwaarden. Van een collegiale achterban tot goed arbeidsvoorwaarden: je ontvang alles om je werk goed uit te kunnen voeren.