WERKZOEKENDEN

Een baan vinden die je op
het lijf is geschreven

Je wilt een passende baan vinden. Logisch, want het beroep dat je uitoefent maakt voor een groot deel onderdeel uit van je dagelijks leven. Daarom is het belangrijk om te weten wat je wilt doen, waar je dit wilt doen en wanneer je dit wilt doen. CIMTAQ  is een partij waar je mee aan de slag kunt. Het vinden van jouw droombaan pakken we persoonlijk en doelgericht aan. We bieden je een ruim aanbod aantrekkelijke vacatures in verschillende sectoren en helpen je om jezelf goed voorbereid te kunnen presenteren. De beste match, zowel voor jou als je toekomstige werkgever: daar gaat we voor! 

Een écht passende baan vinden met behulp van CIMTAQ. Wij pakken werving en selectie persoonlijk aan en bieden een ruim aanbod aan vacatures.

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Dé baan vinden die je volop kansen biedt

Wil je een baan vinden via een bureau waarbij je geen ‘case’ bent? Een bureau dat naar kansen kijken en jouw talent? Dit kan via CIMTAQ. De vraag naar personeel is hoog en dit biedt volop kansen om loopbaanwensen waar te maken. Gelijktijdig zorgt dit voor keuzestress. Wat past bij mij? Bij welke organisatie voel ik me thuis? Waar krijg ik de ruimte om mezelf verder ontwikkelen op de manier die ik voor ogen heb? Bij CIMTAQ helpen we je al tijdens de sollicitatieprocedure met het vinden van antwoorden op deze vragen. 

Cimtaq-281 v

Je ideale baan vinden én een goede beloning ontvangen

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris en een mooie auto bij detachering, zorgen we voor een transparante, open samenwerking. Goed werkgeverschap waar je direct én op de lange termijn op kunt bouwen zien we als een van onze belangrijkste pijlers. 

Cimtaq-52 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

Een cv geeft een beeld, de mens achter de cv richting

Een passende baan vinden start met kijken naar individueel talent. We zijn geïnteresseerd in wie je bent en wat je wilt bereiken. We coachen je gedurende het hele proces. Afhankelijk van je behoefte helpen we met het voorbereiden van een gesprek, het optimaliseren van je cv en bieden we trainingen die jouw skills versterken.

Cimtaq-299 v

Omdat je nooit stilstaat, doen wij dit ook niet

Heb je het in je om door te groeien? Ook na het vinden van een passende baan kun je bij CIMTAQ terecht voor advies en ondersteuning. We bieden je naast een goede beloning ook verschillende mogelijkheden om te werken aan je professionele groei en ontwikkeling. 

Cimtaq-145 v
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found

ERVARING VAN ANDEREN

Detachering bij CIMTAQ. Vincent vertelt je er meer over.

Werken via detachering heeft een eigen dynamiek. Je maakt kennis met verschillende bedrijven, waardoor je als persoon en professional een snelle groeicurve maakt. Cimtaq ondersteunt ambitieus talent met persoonlijke begeleiding en prettige arbeidsvoorwaarden. Van een collegiale achterban tot goed arbeidsvoorwaarden: je ontvang alles om je werk goed uit te kunnen voeren.

Freelance via CIMTAQ. Souliman deelt zijn ervaringen.

Als freelancer ben je ook verantwoordelijk voor taken die minder vakinhoudelijk gerelateerd zijn. Cimtaq ontzorgt hierin. Door onder andere contactbeheer en administratieve taken over te nemen, kunnen freelancers zich volledig focussen op waar ze als professioneel in uitblinken.