Bemiddeling ZZP

ALS ZZP AAN DE SLAG VIA CIMTAQ

In contract komen met ZZP’ers voor uw opdracht?
Als ZZP’er via onze bemiddeling opdrachten aannemen?
Wil je stap maken naar werken als ZZP, en zoek je een partner voor arbeidsbemiddeling?

In bijna alle branches is vraag naar vakmensen die als ZZP’er gecontracteerd kunnen worden. Wil je als ZZP mooie opdrachten binnen halen binnen de vakgebieden: IT, finance, techniek, marketing & sales, logistiek & transport of binnen de zorg? Meld je dan bij ons aan. CIMTAQ is landelijk partner van MKB-ondernemers, organisaties, gemeenten en de (semi-)overheid. 

“CIMTAQ: óók het match-making bemiddelingsbureau bij interim-opdrachten voor gevestigde en startende ZZP.”

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Als ZZP’er het verschil maken

Bemiddeling voor ZZP’ers is een belangrijk ‘poot’ van CIMTAQ, waarbij we zowel de ZZP’er als de opdrachtgever ontzorgen.  ZZP’ers nemen binnen organisaties een bijzondere positie in. Ze zijn voor opdrachtgevers zowel een collega ondernemer, als tijdelijk werknemer. Denken vanuit ondernemerschap, diepgaande vakkennis en werken op projectbasis maakt ZZP aantrekkelijk. Het zijn factoren waarnaar vanuit de markt veel vraag naar is.

We bieden niet alleen bemiddeling, maar ook begeleiding voor startende ZZP die de stap willen maken van loondienst naar ZZP. Je kunt de hulp inschakelen van onze experts wanneer je met vragen zit over bijvoorbeeld facturatie of jouw persoonlijke ontwikkeling als ZZP. 

Ben je als ZZP op zoek naar mooie opdrachten? Of overweeg je om als ZZP je loopbaan voort te zetten, en zoek je begeleiding op weg naar je eerste opdrachten? Dan komen we graag met jou in gesprek.

Cimtaq-312 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

Bemiddeling ZZP voor opdrachtgevers

Het succes van een bedrijf hangt voor een groot deel af van zijn werknemers. Een hele uitdaging, want hoe en waar vind je in een sollicitantengerichte markt succesvol de juiste mensen? ‘De juiste kandidaat vinden is slechts een kwestie van tijd’, en meteen de kern van een probleem. Intern uitgevoerde recruitment is voor de meeste organisaties tijdrovend en daarmee duur. 

De crux van een succesvolle bemiddeling is een grondige voorbereiding. Hierin zijn we bij CIMTAQ gespecialiseerd. Om dit te bereiken gaan we uitgebreid het gesprek aan met de ZZP die zich bij ons aanmelden. Wat zijn de wensen, skills, de ervaring en de toekomstvoorstellingen? Wie is de persoon achter het CV en waar is deze op zijn plek? Onze filosofie is niet ingewikkeld. Bij het voorstellen van kandidaten verkiezen we kwaliteit boven kwantiteit. Hierdoor durven we te stellen: ‘Komt de ZZP van CIMTAQ, dan zit u goed!’

Cimtaq-208 v
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found

ERVARING VAN ANDEREN

Freelance via CIMTAQ. Souliman deelt zijn ervaringen.

Als freelancer ben je ook verantwoordelijk voor taken die minder vakinhoudelijk gerelateerd zijn. Cimtaq ontzorgt hierin. Door onder andere contactbeheer en administratieve taken over te nemen, kunnen freelancers zich volledig focussen op waar ze als professioneel in uitblinken.