Een job in de IT als IT-professional

Wil je starten of verder doorgroeien met een job in de IT? Kan jij goed overweg met Java Script, PHP, C# en/of WordPress en ben jij niet bang om jouw talent in te zetten binnen een dynamische sector? Kijk dan eens naar onze IT en ITC-vacatures! Of je nu al een full-stack developer met jaren ervaring bent, of nog bezig bent met je (IT-)studie: wij helpen je op weg aan je volgende job in de IT!

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Een job in de IT of ICT

Carrière maken met een job in de IT? De IT biedt volop kansen en interessante projecten voor zowel startende als ervaren IT-ers. Weet jij wat er achter informatietechnologie en informatie-communicatietechnologie (ICT) steekt? Spreek je het liefst programmeertaal en wil je verder komen als allround of gespecialiseerd IT- of ICT-talent? Heb je al kennis van diverse systemen en beschik je daarnaast over probleemoplossend vermogen en kun je goed zelfstandig werken? De wereld wacht op je! Neem contact met ons op en wij gaan voor je op zoek naar een passende job in de IT! 

Vind je in onze vacaturedatabase op dit moment niet de uitdaging die je zoekt? Stuur ons een open sollicitatie onder vermelding van ‘IT-professional’, en wij nemen contact met je op om kijken naar de mogelijkheden!

Cimtaq-33 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

Vind jouw job in de IT

CIMTAQ werkt samen met diverse organisaties, verspreid door heel Nederland. Of je nu een job in de IT zoekt in de Randstad, Groningen of in Noord-Brabant: wij gebruiken ons uitgebreide netwerk om precies de uitdagende IT job te vinden die op dit moment bij jou en je carrièreplanning past. 

Wil je aan de slag binnen een fulltime IT-job, een parttime IT-job? Zoek je een startersfunctie of IT- traineeship? Met CIMTAQ heb je een bevlogen team aan je zijde. Of je nu starter bent, young professional of een ervaren professional; wij doen ons uiterste best om voor jou dé passende IT-job te vinden. 

Staat de IT-job die je zoekt op dit moment niet in onze vacaturebank? Stuur ons dan een open sollicitatie onder vermelding van: ‘Job in IT’. Wij nemen contact met je op om te kijken naar mogelijkheden!

Cimtaq-33 v
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found