Technische banen

Zoek je een job waarin jouw technische skills als geroepen komen? Dankzij een uitgebreid landelijk netwerk hebben we tal van uitdagende vacatures voor technische banen. Ben je een student die een bijbaan binnen de techniek zoekt, of een professional die op zoek is naar een next level uitdaging binnen de (civiele) techniek? Wanneer je in het bezit bent van technisch talent en ons wilt inschakelen bij het vinden van een passende technische functie, dan komen we graag met je in contact.

“Heb jij het talent voor technische banen? Vooruitgang binnen techniek is onmogelijk zonder de inzet van bevlogen experts. CIMTAQ staat in contact met tal van bedrijven die op zoek zijn technische opgeleid toptalent.”

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Recruitment en arbeidsbemiddeling technische banen

CIMTAQ werkt samen met diverse organisaties verspreid door heel Nederland. Of je nu technisch professional aan de slag wilt in de Randstad, Groningen of in Noord-Brabant, ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om precies de job voor jou te vinden die bij je past!

Techniek is dynamisch en de ontwikkelingen gaan snel. Dit vraagt om begeleiding van een partij die weet wat er speelt wanneer je jouw weg wilt vinden binnen het aanbod technische banen. 

CIMTAQ werkt samen met grote en minder grote bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers met feeling voor techniek. Of je nu de eerste stappen zet op jouw technische carrièreladder, of al flink wat ervaring hebt in een technisch beroep hebt opgedaan, wij gebruiken ons uitgebreide netwerk om de uitdaging te vinden die op dit moment bij jou past. Een baan in de techniek waarbij je bovendien meer dan gemiddeld beloond wordt.

Onze begeleiding biedt je handvatten om nu en in de toekomst het beste uit je ambities te halen.!

Vind je in onze vacaturedatabase op dit moment niet de uitdaging die je zoekt? Stuur ons een open sollicitatie onder vermelding van ‘Financieel professional’, en wij nemen contact met je op om kijken naar de mogelijkheden! 

Cimtaq-168 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

No data was found
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found