Werken in de zorg

Werken in de zorg is werken met mensen. Er zijn maar weinig sectoren waarin je op positieve wijze een bijdrage kunt leveren aan het leven en welzijn van anderen dan binnen de gezondheidszorg. De vraag naar zorgmedewerkers is hoog, zowel in fulltime als parttime functies. Als zorgprofessional heb je dan ook volop carrièremogelijkheden. Hoewel de gezondheidszorg een overvloed aan geweldige carrièrekeuzes biedt, zijn medische beroepen niet geschikt voor iedereen. Behoor jij tot de groep helden die goed is in zorg? Dan maken we graag kennis met jou.

“Wil je een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving en anderen helpen met jouw zorg en aandacht? Werken in de zorg biedt lonende carrièremogelijkheden.”

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Werken in de zorg via CIMTAQ

Werken in de zorg via CIMTAQ kan als ZZP’er, maar ook als gedetacheerde zorgmedewerker. We begeleiden je naar en door het gehele sollicitatieproces. Ook daarna kun je een beroep op ons doen. Wanneer je behoefte hebt aan extra trainingen bijvoorbeeld. Zo vinden we niet alleen de leukste baan in de zorg voor je, maar helpen we je maatwerk ook op weg naar je volgende uitdaging. Met onze persoonlijke benadering zorgen we voor recruitment en loopbaanbegeleiding inéén.

Of je nu een fulltime of een flexibele baan in de zorg zoekt, voor banen in de zorg werken we door heel Nederland nauw samen met de beste werkgevers in de gezondheidszorg. We gaan persoonlijk het gesprek met je aan om een goede indruk te krijgen van je job-wensen, vaardigheden, je persoonlijkheid en ambities. Zoek je een baan in de zorg in de Randstad, Groningen, Limburg of Noord-Brabant? Kom met ons in gesprek! Wij gebruiken ons uitgebreide netwerk en expertise om de zorgbaan te vinden die bij jou past! 

Vind je op dit moment geen passende vacature in onze vacature bank? Stuur ons een open sollicitatie o.v.v. ‘Werken in de zorg’, en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Cimtaq-129 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

No data was found
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found