Werving en selectie

Werving en selectie

We zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van talentvol personeel volgens een maatwerk principe. We stemmen af op zowel de wensen van de organisatie als de kandidaat. Kwaliteit kunnen bieden boven kwantiteit, dat is het doel! 

CIMTAQ is een door de wol geverfde sparringpartner op het gebied van werving en selectie binnen uiteenlopende branches. Uw CIMTAQ contactpersoon heeft kennis van uw branche en de branche-eigen uitdagingen. Vanuit betrokkenheid en knowhow vinden we voor vrijwel elk recruitmentvraagstuk een passende oplossing en stellen we passende kandidaten voor. We verzorgen de complete sollicitatieprocedure; van selectie en een uitgebreide intake tot het sluiten van de arbeidsovereenkomst overnemen, inclusief alle administratieve bijkomstigheden. 

“Bij CIMTAQ maken we werving en selectie persoonlijk. Zo onstaan matches die aansluiten bij persoonlijke ambities en levens.”

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Werving en selectie die ontzorgt

Ontzorgen is een van de taken wanneer u kiest voor een partner die uw wervingen en selectie uit handen neemt. Bij CIMTAQ hechten we veel waarde aan het leren kennen van zowel organisaties als kandidaten. We bespreken met kandidaten niet alleen hun vakbekwaamheid en ervaring, maar ook persoonlijke interesse en kenmerken. We staan open voor persoonlijke ontwikkeling en ondersteunen kandidaten met begeleiding en trainingen. Met gemotiveerde, enthousiaste talenten bieden we een sterk antwoord op continuïteitvraagstukken.

Cimtaq-274 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

360° ontzorgt in werving en selectie

Met een overvloed aan vacatures zijn onderscheidende factoren belangrijker dan ooit voor een snelle en succesvolle plaatsing. CIMTAQ hanteert een 360° aanpak voor het maken van de juiste match. Dit maakt dat onze partners zeggen: “Komt het talent van CIMTAQ, dan zit het wel goed!” 

 

Cimtaq-9 v2
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found