Jobs bij de overheid

Kies je voor een van de vele jobs bij de overheid om uit te blinken in waar je goed in bent? De overheid is een van de grootste werkgevers van Nederland. Tel daar carrièrekansen binnen de semi-overheid bij op, en er ligt een land aan carrièremogelijkheden voor je open. Dankzij onze jarenlange ervaring met recruitment voor diverse overheidsinstanties weten wij bij CIMTAQ succesvol de belangen te behartigen van zowel de opdrachtgever als die van de kandidaat. Samen met onze expertise vergroot je jouw kansen om succesvol aan de slag te gaan bij de gemeentelijke- of overheidsinstantie die past bij jouw ambitie.

“Kiezen voor een van de vele jobs bij de overheid? Samen met CIMTAQ vergroot je jouw kansen om succesvol aan de slag te gaan bij de gemeentelijke- of overheidsinstantie die past bij jouw ambitie.”

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Recruitment jobs bij de overheid en semi-overheid

Werken bij de overheid is werken voor het Rijk of een gemeente, met keus uit heel veel vacatures. Bij de overheid en bij gemeenten kun je administratief/secretarieel aan de slag, binnen informatievoorziening, facilitaire dienstverlening, binnen groenvoorziening, stedenbouw, ICT, veiligheid, binnen sociaal-maatschappelijk-welzijn en meer. Kortom: Jobs bij de overheid zijn kleurrijk en divers. 

Bij CIMTAQ doen we meer dan kandidaten voorstellen. Onze begeleiding is persoonlijk en biedt aspirant én ervaren overheidspersoneel een aantal stevige handvatten waarmee je het beste uit je ambities en je presentatie kunt halen. 

Vind je op dit moment geen passende vacature in onze vacature bank? Stuur ons een open sollicitatie o.v.v. ‘Jobs bij de overheid’ en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken! 

Cimtaq-129 v

Bespaar tijd: ontvang alle vacatures rechtstreeks in je mail!

Je kunt jezelf op ieder moment eenvoudig afmelden

No data was found
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found