WERKGEVERS

Partner in arbeidsbemiddeling

CIMTAQ is partner in werkende arbeidsbemiddeling. De kracht van CIMTAQ is de kwaliteit van onze kandidaten. We hebben een neus voor professionals die het verschil maken voor onze opdrachtgevers. We geloven in meer dan hard skills alleen, maar ondersteunen en begeleiden kandidaten bij het ontplooien van hun specifieke talenten. Kwaliteit boven kwantiteit. Zo maken we matches die werken! 

“CIMTAQ is voor arbeidsbemiddeling van professioneel talent. Detachering, bemiddeling ZZP’ers of werving en selectie. We besteden veel zorg aan het kijken naar de mens achter de cv. Maar ook naar de mens(en) achter de organisatie.”

in welke branche wil je werken?

IT

ZORG

TECHNIEK

OVERHEID

FINANCE

TRAINEESHIPS

Zo werkt CIMTAQ arbeidsbemiddeling

CIMTAQ is meer dan een detacheringsbureau. We zijn een bureau voor arbeidsbemiddeling van ervaren en startent talent dat voor of via CIMTAQ aan de slag gaat. Daarnaast verzorgen we arbeidsbemiddeling voor ZZP’ers.  

Voorop staat het belang dat er een échte match is tussen mens en organisatie. Om die reden verdiepen wij ons in de wensen van u als werkgever, zodat we de juiste kandidaten aan u kunnen voorstellen. Wij zullen proberen een zo compleet mogelijk beeld te vormen van uw organisatie als geheel. Doordat wij net een stapje verder gaan kunnen wij die perfecte match mogelijk maken!

CIMTAQ richt zicht niet op een bepaald veld of domein, maar opereert juist breed in diverse domeinen. Hierdoor heeft CIMTAQ een breed en uitgebreid netwerk opgebouwd dat wij graag inzetten om de juiste kandidaat voor uw organisatie te vinden.

Cimtaq-87 v

DE CIMTAQ AANPAK

Betrokken & persoonlijke arbeidsbemiddeling

Doortastende selectieprocedure voor een écht werkende match

Arbeidsbemiddeling voor en via een landelijk netwerk

Bemiddeling en detachering met experts uit uw branche

Arbeidsbemiddeling voor de beste talenten

Elk bedrijf wil de beste talenten aantrekken. De uitdaging is deze te vinden. Geschikte personeel binnen halen is voor veel organisaties en HR-afdelingen een marathon. Door gebruik te maken van gedetacheerde medewerker, interim medewerkers of ZZP’ers blijft u als organisatie flexibel en kunt u besparen op kosten voor vaste bijdragen. 

Als dit u enthousiasmeert komen we graag met u in contact!

Cimtaq-279 v
Bedrijven waar we mee samenwerken

WEES WELKOM IN ONS BREDE NETWERK

CIMTAQ is als werving- en selectiebureau thuis in verschillende branches en regio’s. Met behulp van een uitgebreid professioneel netwerk faciliteren we de beste matches: kortlopend, langlopend, flexibel of permanent.

DE MEEST POPULAIRE VACATURES

No data was found